Een slapend energiecontract, de cashkoe

Wanneer het hebben over slapende energiecontracten, zoals het in de volksmond bekend is, bedoelen we eigenlijk de verborgen cashkoeien voor de energieleveranciers. 

Wat is een slapend energiecontract?

Een slapend energiecontract is niet meer in omloop voor nieuwe klanten, maar blijven wel bestaan voor de lopende contracten. Veel energieleveranciers zijn creatief om steeds nieuwe koosnaampjes te verzinnen voor dezelfde energie, maar dan tegen andere en 'betere' voorwaarden.

In vele slapende gevallen zijn nog er hele oude tariefplannen van toepassing die de maximale prijzen van de hedendaagse energiemarkt overstijgen. Deze contracten worden steeds verlengd met een hele enthousiaste, klantvriendelijke communicatie dat er helemaal niets wijzigd aan hun voorwaarden nadat het opnieuw verlengd wordt. Als het niet meer hoger kan, dan merk je er inderdaad helemaal niets van.... Kan je dan werkelijk tevreden zijn? 

image

De oplossing is er

Wat wel mogelijk is: nooit meer teveel betalen voor je energie en er zelf helemaal niets meer voor moeten doen! Met kennis van zaken kan je hetzelfde effect creëren van de slapende contracten maar dan op een goedkope manier: steeds een strategisch contract tegen marktconforme voorwaarden, gebaseerd op opportuniteiten!

Het totaal omgekeerde effect. Energie hoeft helemaal niet duur te zijn, maar je moet weten wanneer je wat moet doen om je energiekosten in balans te houden. De kunst is niet langer geld uitsparen door van duur naar goedkoop te hoppen, daarna weer even naar duur te hoppen om het weer goedkoop te maken. De kunst de dag van vandaag, met het uitgebreide aanbod en mogelijjkheden die er zijn, om je energiebudget blijvend laag te houden en ervoor te zorgen dat je geen onverwachte prijsstijgingen voorgeschoteld krijgt. 

Het kan gewoon niet altijd goekoper worden! Eens op de bodem, altijd op de bodem. 

Zekerheid, geen zorgen en geen verassingen, Switch4u.
image

Wil je ons als energiebeheerder inschakelen? Neem contact met ons op!